Subota, 4. svibnja 2024.

ROBIN PAN KUP Čak sedam utakmica na rasporedu je u petak uz nastup Čarlija i Nene

Poznat je raspored utakmica Robin Pan kupa koje će se igrati u petak na igralištu u Kunovcu.

U petak će se tako igrati čak sedam susreta, dva u veteranskoj i pet u seniorskoj konkurenciji. Prva utakmica na rasporedu je u 19 sati, kada će snage odmjeriti veterani Koprivnice i Omladinca iz Herešina.

Samo 45 minuta kasnije na redu je utakmica seniorske konkurencije u kojoj će svoje nogometno umijeće na terenu pokazati igrači Tomislava iz Drnja i Bratstva iz Kunovca.
Od 20:25 igra se druga veteranska utakmica i to između Koprivnice i Zagorca. U 21:05 na teren izlaze igrači Bratstva i Lipe iz Hlebina, dok će 40 minuta kasnije snage odmjeriti momčadi Tomislava i Tehničara iz Cvetkovca. Rudar iz Botinovca i Bratstvo sučelit će se s početkom u 22:25, dok će posljednja utakmica biti Lipe i Poljoprivrednika iz Kapele s početkom u 23 sata.

Sve okupljene od 22 sata zabavljat će glazbeni sastav Čarli i Nena.

Istaknimo da su se prvi i posljednji susret u kojima se sastaju veterani Koprivnice i Omladinca te Lipe i Poljoprivrednika trebali igrati u subotu, no u subotu neće biti utakmica. Preostale tri utakmice koje su se trebale igrati u subotu, odgođene su za srijedu.

Nakon subotnje pauze, u nedjelju se redovno nastavlja natjecanje. Redovni dio turnira igra se do sljedećeg četvrtka, kada će se igrati poluzavršnicu turnira, dok će se završnica igrati sljedećeg petka.

Dodajmo da su za sve momčadi turnira u Kunovcu osigurane vrijedne nagrade. Prvaci seniorskog turnira tako će kući ponijeti nagradu od 6.000 kuna, drugoplasirani će biti nagrađeni s 3.000, trećeplasirani s 2.000, a četvrtoplasirani s 1.000 kuna.

Veteranski prvaci osvojit će nagradu u iznosu 5.000 kuna, za drugo mjesto osigurane su 2.000 kuna, treće 1.000 kuna, a četvrta momčad osvježit će se s dvije gajbe Pan piva.

Organizator kupa je Nogometni klub Bratstvo, a pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.


Raspored utakmica Robin Pan kupa, petak 16. srpanj: 

19:00 (V) Koprivnica-Omladinac Herešin
19:45 (S) Tomislav Drnje – Bratstvo Kunovec
20:25 (V) Koprivnica – Zagorec
21:05 (S) Bratstvo Kunovec – Lipa Hlebine
21:45 (S) Tomislav Drnje – Tehničar Cvetkovec
22:25 (S) Rudar Botinovec – Bratstvo Kunovec
23:00 (S) Lipa Hlebine – Poljoprivrednik Kapela

zatvori