Subota, 4. svibnja 2024.

PROMETNO U RADNIKU Križevački klub radi na transferima, u petak slijedi prozivka

Nogometaši trećeligaša Radnika iz Križevaca imat će prozivku u petak na gradskom stadionu u Križevcima, dok uprava kluba i dalje radi na transferima.

Kako donosi prigorski.hr, klub je tako napustio Mihael Mladen koji je godinu dana bio na posudbi u Slaven Belupu, a koji će karijeru kao slobodan igrač nastaviti u Mladosti iz Ždralova. Klub su napustili i Mihael Mačković te Matija Višak, a prigorski.hr prije je pisao kako je u Imbriovec otišao i Žarko Bastašić.

– Od dolazaka poznato je da se vratio Karlo Kraljić, a redove će pojačati i Marko Nikolić, najbolji strijelac Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica s 41 pogotkom te Stjepan Šantak. S obzirom da uprava i stručni stožer sve odrađuju u popriličnoj tišini, potvrđeno nam je da će biti još odlazaka, ali i dolazak, no ne žele zasada izlaziti s informacijama van, dok stvar ne bude jasna – nastavljaju na portalu.

Spomenimo da igrače Radnika u subotu na križevačkom stadionu očekuje odmjeravanje snaga s novim trećeligašem Koprivnicom, a u nedjelju je na rasporedu susret s obližnjim Tomislav Radnikom.

Na portalu dodaju i kako će seniore i dalje voditi Dražen Kemenović.

Izvorni tekst dostupan je na linku.

zatvori