Subota, 4. svibnja 2024.

Podravski ribiči izvrsni u drugom kolu županijske Spin lige

Na rijeci Dravi na lokaciji Sigečki zaton nedaleko Sigeca održano je drugo kolo županijske Spin lige.

Kako donosi Ribolov Koprivnica, domaćin drugog kola lige bio je Športski ribolovni klub Šoderica iz Koprivnice.

– U četiri sata natjecanja 10 ekipa ulovilo je jako malo riba te je trebalo dosta znanja i sreće za upis na rijeci Dravi. Upisalo se samo pola od prijavljenih ekipa. Prvo mjesto osvojila je ekipa Mažar/Kolar iz Športskog ribolovnog kluba Koprivnica sa štukom od 63 centimetra koja im je donijela 3.969 bodova i prvo mjesto – objavili su.

Drugo mjesto osvojila je ekipa Športskog ribolovnog kluba Hlebine sa štukom od 61 centimetra i ostvarenih 3.844 boda, a treće je osvojila ekipa Športskog ribolovnog kluba Ivan Generalić iz Sigeca sa četiri ulova i ostvarenih 3.227 bodova.

Dodaju da su upis još ostvarile ekipa Carp Podravina i Šoderica, a pehare i medalje najboljim ekipama podijelili su predsjednik Športskog ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije Ivan Petak i predsjednik Športskog ribolovnog kluba Šoderica Mihael Rumek.

– Ukupno nakon dva kola u vodstvu lige je Športski ribolovni klub Koprivnica s 20 bodova, na drugom mjestu je ekipa Športskog ribolovnog kluba Hlebine sa 21,5 bodova, treći je Športski ribolovni klub Ivan Generalić s 22 boda, na četvrtom mjestu je ekipa Šoderica s 23,50 bodova i peti Športski ribolovni klub Carp Podravina s 28 bodova – zaključuju.

Spomenimo da se liga nastavlja trećim kolom polovicom rujna na jezeru Šoderica.

zatvori