Srijeda, 8. svibnja 2024.

NOVO POJAČANJE Farmaceutima pristigla dva domaća lica

Mateo Kocijan i Mihael Mlinarić od danas su novi igrači Nogometnog kluba Slaven Belupo.

Kako poručuju iz kluba, domaći igrači rodom iz Sigeca potpisali su ugovore s klubom te će od naredne sezone braniti boje Slavenaša.

– Kocijan je rođen 27. ožujka 1995. godine, a može igrati na pozicijama stopera i defenzivnog veznog igrača. U naš klub stiže iz dosadašnjeg trećeligaša Tehničara iz Cvetkovca, a prošao je Školu nogometa Slaven Belupa – dodaju.

Prilikom potpisivanja ugovora Kocijan je izrazio zadovoljstvo dolaskom u klub.

– Jako sam sretan što mi je klub pružio ovakvu priliku. Zahvaljujem svima na tome, a ja ću se potruditi da opravdam povjerenje. Želja i cilj su mi da na svakom treningu napredujem i da kao momčad ostvarujemo rezultate koje naši navijači očekuju od nas. Vjerujem da ćemo ove sezone imati njihovu veliku podršku – rekao je Kocijan.

Po pitanju Mlinarića, u klubu nastavljaju kako je ovaj veznjak rođen 16. lipnja 2000. godine, a u prošloj je sezoni branio boje slovenskog prvoligaša ND Gorica. Baš kao i Kocijan, prošao je klupsku školu nogometa.

– Presretan sam što sam se vratio u klub u kojem sam od malih nogu. Ovo je velika prilika za mene da zaigram u najvišem rangu hrvatskog nogometa i u svom Slaven Belupu. U klubu sam od početka priprema, atmosfera među igračima je odlična i to je ono što me veseli pred početak prvenstva – zaključio je Mlinarić.

Izvor: NK Slaven Belupo (Facebook)
zatvori