Petak, 26. travnja 2024.

NEDJELJNA AKCIJA U Koprivnici 1.340 građana primilo cjepivo protiv bolesti COVID-19, akcije se nastavljaju već ovog vikenda

Ukupno 1.340 osoba cijepljeno je protiv bolesti COVID-19 na akciji koja je održana u nedjelju u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica.

Iz Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije poručuju da je najveći dio onih koji su primili drugu dozu cjepiva Pfizer i Moderna, dok je njih 138 cijepljeno prvom dozom.

– Akcija je, kao i dosad, pripremljena u skladu s najvišim organizacijskim i zdravstvenim standardima – poručuju iz stožera.

Isto tako, 1. kolovoza u dvorani Srednje škole Koprivnica od osam do 13 sati drugom dozom cijepit će se svi oni koji su prvu dozu Pfizera primili 4. srpnja, a moći će se cijepiti i svi zainteresirani za prvu dozu. Istog dana od osam do 12 sati u dvorani Strukovne škole Đurđevac Pfizerom će se cijepiti svi oni koji su prvu dozu navedenog cjepiva primili 11. srpnja, ali i svi zainteresirani za prvu dozu.

Spomenimo kako stožer nastavlja s daljnjim planiranjem i organiziranjem akcija cijepljenja u prostorima bivše COVID ambulante u Domu zdravlja Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici u sklopu ljetne sheme cijepljenja protiv bolesti COVID-19. Građani su pokazali velik interes te je njih 208 u subotu cijepljeno cjepivom Janssen.

Napominjemo da je i dalje moguće cijepljenje kod obiteljskih liječnika kod kojih je potrebno najaviti interes za cijepljenje kako bi se izbjegle gužve u COVID ambulanti.

zatvori