Petak, 26. travnja 2024.

Mali Radići odlični na Sportskim igrama mladih u Splitu

Učenici koprivničke Osnovne škole Braća Radić sudjelovali su na državnoj završnici Sportskih igara mladih koja se od 14. do 18. srpnja održavala u Splitu.

– U graničaru se natjecala ekipa Teletabisa iz 3.b razreda u pratnji učiteljice Ljubice Levak. Ekipu su činili Zara Gložinić, Lorena Habek, Sara Kos, Vito Hećimović Horvat, Emanuel Kajić, Lovro Pintar, Luka Šimunić i Petar Širić, a nakon vrlo uzbudljivog natjecanja u grupi B s ekipom iz Slavonskog Broda i Rugvice te četvrtfinalnih utakmica s Gospićem i Popovačom, ekipa je osigurala ulazak u polufinalno natjecanje – poručuju iz škole.

Dodaju da je polufinalna utakmica završila pobjedom ekipe iz Preloga, a Teletabisi su osvojili četvrto mjesto u konkurenciji od 23 ekipe.

Spomenimo da je na atletskoj stazi u utrci na 60 metara nastupila učenica 3.c razreda Tija Požgaj u pratnji učiteljice Vesnice Mlinarić.

– Nakon pobjeda u četvrtfinalnoj i polufinalnoj utrci na 60 metara Tija je osigurala sudjelovanje u finalu. U konkurenciji od 23 trkačice osvojila je četvrto mjesto – nastavljaju.

Mali Radići tako su svojim sportskim uspjehom i ponašanjem predstavljali svoju školu i Koprivnicu. Kroz druženje i sportsko natjecanje s učenicima iz drugih gradova Republike Hrvatske razvijali su prijateljstva, pokazali srčanost i sportski duh, zaključuju u školi.

Foto: Vesna Mlinarić / OŠ Braća Radić Koprivnica
Foto: Vesna Mlinarić / OŠ Braća Radić Koprivnica
Foto: Vesna Mlinarić / OŠ Braća Radić Koprivnica
zatvori