Petak, 26. travnja 2024.

Koprivničanka Mia Gregurina ostvarila odlične rezultate na teniskom turniru u Zagrebu

Mia Gregurina, tenisačica Teniskog kluba Koprivnica, ostvarila je odlične rezultate na teniskom turniru u Zagrebu.

Iz kluba su poručili da je Gregurina na turniru nastupila u kategoriji do 14 godina.

– Mia se našla u skupini broj 1, gdje je pobijedila 4:3 i 4:1 Tinu Šplajt iz HTK Zagreb te izgubila 4:1 i 4:1 od Nike Sunare iz TK Zagi. Drugo mjesto osiguralo joj je plasman u glavni turnir gdje je bila bolja od Paule Ivković iz TK Medveščak. U napetom polufinalu izgubila je od kasnije pobjednice turnira, Kaline Kordić sa 4:3 i 4:2. Naša Mia zapravo je bila najozbiljnija protivnica Kaline, barem gledano prema izgubljenim gemovima u mečevima do titule -istaknuli su u klubu.

Osim u pojedinačnoj konkurenciji, Gregurina je nastupila i u konkurenciji parova s Petrom Brnić iz Teniskog kluba Tweener.

– Cure su u prvom kolu su bile bolje od para Cetina-Runje s uvjerljivih 4:1 i 4:0. U polufinalu svladale su par Ivković-Šplajt s dva puta po 4:2. Dok su u finalu svladale par Kardum-Sunara s 4:3 i 4:0 te tako osvojile turnir u konkurenciji parova – naglasili su.

Iz kluba su zaključili da su ovo veliki uspjesi s obzirem na to da se Gregurina još uvijek u kategoriji djevojčica do 12 godina, a na turniru je nastupila u konkurenciji sa starijim curama.

Izvor: Teniski klub Koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
zatvori