Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Poznat je uzrok prevrtanja kamiona u Subotici Podravskoj

Poznati su detalji prometne nesreće koja se dogodila jučer oko 11:45 u Subotici Podravskoj nedaleko Koprivnice u kojoj je došlo do prevrtanja kamiona.

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je da je uzrok prevrtanja neprilagođena brzina.

– U Varaždinskoj ulici 25- godišnji vozač upravljao je skupom vozila – teretno vozilo Mercedes i priključno vozilo Menci zagrebačkih registarskih oznaka u smjeru Kunovec Brega. Uslijed neprilagođene brzine u zavoju skup vozila je sletio desno van kolnika, udario u tri prometna znaka, betonsko-metalnu ogradu kuće, betonski stup-nosač električnih kabela i prevrnuo se na bočnu stranu – objašnjavaju u policiji.

>> FOTO/VIDEO: UPRAVO PROMETNA Na oštrom zavoju prevrnuo se kamion

Napominju da je pritom iz teretnog automobila došlo do izlijevanja goriva što su sanirali vatrogasci JVP-a Koprivnica te DVD-a Rasinja, Subotica Podravska i Kuzminec.

Spomenimo da je zbog očevidnih radnji za sav promet bila zatvorena državna cesta broj 2 u Subotici Podravskoj od 12:30 do 14:50 te se uz fizičku regulaciju policijskih službenika prometovalo obilaznim pravcima Kunovec Breg – Kunovec – Botinovec – Grbaševec – Kuzminec – Rasinja.

Dodajmo da će protiv vozača biti pokrenut prekršajni postupak.

 

Prometna nesreća u Subotici Podravskoj

Objavljuje Drava.info u Utorak, 6. srpnja 2021.

 

zatvori