Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Ljeto na Zrinskom donosi kino na otvorenom, sport, relax zonu, kreativni kutak za klince, koncerte…

Saša Lozar, Vatra, Silente, Crvena jabuka, Marko Tolja, Matija Cvek, Klapa Cambi, Tragovi, Filip Rudan i TS Mjesečina izvođači su koji će sljedećih mjesec dana zabavljati publiku na glavnom koprivničkom trgu.

Najavili su to iz Gradske uprave na današnjoj konferenciji za medije i dodali da će sadržaja u sklopu ovogodišnjeg Ljeta na Zrinskom biti za sve dobne skupine.

– Mislim da ove godine imamo najsveobuhvatiniji program jer smo si doista dali truda da napravimo za svakoga ponešto, od koncerata, zona za klince do ljetnog kina. Jedino što se nadam je da će korona i dalje biti pod kontrolom, da će nas vrijeme poslužiti i da ćemo se opet zabaviti u našem gradu – rekao je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Ljeto na Zrinskom počinje ovog četvrtka projekcijom filma Crvencipelica i sedam patuljaka u gradskom parku, dok će u petak na pozornicu u centru stati rock pop sastav Vatra. Istu večer vatreni show priredit će Koprivnički mušketiri i haramije. Subota je rezervirana za Međunarodni festival foklora “Iz bakine škrinje”, a nedjelja za nastup grupe Silente.

– Kao i svake godine, utorak i četvrtak će biti rezervirani za Ljetno kino pod zvijezdama s brojnim blockbusterima i animiranim filmovima. Srijeda je dan za sport, rekreaciju i dječje zezancije. Naši treneri iz Sportskog centra Cerine u Budi Fit zoni pripremit će niz sportsko-rekreacijskih sadržaja za sve uzraste, dok je Udruga KVARK zadužena za organizaciju dječjeg, kreativnog kutka. Bit će to jedan centar dječje zezancije uz žonglere, klaunove i različite radionice – najavila je predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec.

Koprivničanci će moći uživati i u Relax zoni, dodala je Tetec, gdje će biti organizirano niz radionica za opuštanje.

– Da bismo imali kompletni ljetni štih, okitili smo park s 4.500 lampica tako da će to biti jedan stvarno krasni ugođaj – naglasila je Tetec.

Ljeto na Zrinskom nezamislivo je bez Linoja i Kvikija pa će oni i ove godine uveseljavati one najmlađe, ali i malo starije. Vesna Višić ispred Podravke kazala je da se jako vesele manifestaciji uz koju su od samih početaka, a ove će godine Lino i Kviki nagrađivati posjetitelje kina na otvorenom slatkim i slanim paketima.

Tatjana Petričušić ispred Carlsberga kazala je da je zadovoljna suradnjom s Gradom koja traje već godinama te svima poželjela dobru zabavu, ugodno druženje i uživanje u koncertima.

Dobru zabavu svima poželjela je i Manuela Stručić iz tvrtke Hartman, dok je Natalija Sučić ispred Vemo tradea istaknula da oni ove godine sudjeluju u dvije kazališne predstave kazališta Smješko.

 

Predstavljanje Ljeta na Zrinskom

Objavljuje Drava.info u Nedjelja, 11. srpnja 2021.

 

Tekst pripremile Sonja Barčanec i Adela Zember.

zatvori