Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Vatrogasnu zajednicu Općine Sokolovac i nadalje će voditi predsjednik Zlatko Blažic i zapovjednik Dejan Ban

U Društvenom domu u Ladislavu Sokolovačkom, uz domaćinstvo DVD-a Ladislav u nedjelju, 25. srpnja 2021. godine održana je redovna izborno-izvještajna Skupština Vatrogasne zajednice Općine Sokolovac.

Skupština je održana u skladu s epidemiološkim mjerama.

U sastavu VZO Sokolovac djeluje sedam dobrovoljnih vatrogasnih društava i to: Ladislav, Domaji, Jankovac, Donji Maslarac, Peščenik, Gornja Velika i Donja Velika.

Skupštinu je pozdravnim govorom otvorio predsjednik VZO Zlatko Blažic. Svojom nazočnošću skupštinu je uveličao p.o. predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Branko Vucikuja.

Izvješće o radu za proteklo mandatno razdoblje podnio je predsjednik Zlatko Blažic. Izvješće o radu Zapovjedništva podnio je zapovjednik VZO Dejan Ban.

Financijsko izvješće podnio je blagajnik VZO Goran Golubić. Izvješće Nadzornog odbora podnio je predsjednik tog tijela Dario Rajn.

Verifikacijska komisija utvrdila je da od 15 članova skupštine, njih 14 je nazočno te da su sve donesene odluke skupštine pravovaljane. Potom je pročitan Plan rada i Financijski plan prihoda i rashoda za 2021. godinu.

Skupština je jednoglasno prihvatila sva izvješća i prijedloge.

Skupština je zatim razriješila dosadašnja tijela upravljanja i sprovedeni su izbori za novo vodstvo. Članovi Skupštine jednoglasno su potvrdili novo vodstvo i tijela upravljanja VZO na mandat od pet godina. VZO Sokolovac će u sljedećih 5 godine i nadalje voditi predsjednik Zlatko Blažic i zapovjednik Dejan Ban.

Sve nazočne pozdravio je p.o. predsjednik VZ Koprivničko-križevačke županije Branko Vucikuja. Vucikuja je čestitao i zaželio mnogo uspjeha u daljnjem radu novoizabranom vodstvu VZO Sokolovac, izrazivši nadu u dobru suradnju.

Pri kraju skupštine, dodijeljene su zahvalnice svim delegatima VZO Sokolovac za rad u proteklom mandatnom razdoblju kao i osobama koje su svojim djelovanjem značajno pomogle u radu VZO Sokolovac.

Izvještajno-izborna Skupština VZO Sokolovac završila je završnom riječju predsjednika Zlatka Blažica, koje je svima zahvalio na dolasku, izrazivši želju za dobrom i kvalitetnom suradnjom tijekom budućeg rada.

Za sve nazočne priređen je prigodni domjenak kojeg su poslužile vrijedne članice Udruge žena Ladislav.

zatvori