Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Rukometašice Podravka Vegete počele s pripremama

Rukometašice Podravka Vegete danas su počele s pripremama. U ranim jutarnjim satima odradile su prvi trening u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović.

– Današnji trening cure su odradile prema programu stručnog stožera, a pod stručnim vodstvom kondicijskog trenera Nikole Goluba i glavnog trenera Nevena Hrupeca. Ovaj tjedan cure će svakog dana trenirati u jutarnjem i popodnevnom terminu, izuzevši srijedu i četvrtak kada ih očekuju testiranja na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu – poručili su iz kluba.

Spomenimo da je početku priprema prethodilo tradicionalno okupljanje rukometašica u nedjelju u restoranu Štagelj.

U klubu napominju da su na nedjeljno druženje stigla i neka nova imena – Bianca Maria Bazaliu, Bojana Milić, Iryna Stelmakh, Dziyana Ilyna, ali i dobro poznate igračice Larissa Kalaus i Sara Šenvald koje su bile dio Podravine sportske povijesti i škole rukometa. Napominju da nije bilo Ane Buljan koja se vraća s juniorskog prvenstva iz Celja i koja će se priključiti ekipi nakon kratkog odmora te Dijane Mugoše koja je na Olimpijskim igrama, a ekipi će se naknadno početkom kolovoza pridružiti i trener vratarki Goran Trajkovski.

– Veliki su izazovi pred nama i osjećam veliku odgovornost. Imamo dobru ekipu, ali trebat će nam vremena i strpljenja te se moramo posvetiti treninzima i ozbiljno raditi jer su veliki izazovi pred nama. Vidjele ste što nas čeka u Ligi prvakinja, ali ja sam optimist i mogu samo reći da imate moje puno povjerenje te ćete imati sve što budete trebale ukoliko ćete i vi svoj dio izvršavati onako kako od vas očekujemo. Želim puno sreće novim curama koje su došle i vjerujem da ćete se dobro slagati te da ćemo prije svega izgraditi dobru atmosferu te se međusobno poštivati. Sada je fokus na pripremama te da što spremniji dočekamo otvorenje nove sezone Lige prvakinja – zaključio je trener Neven Hrupec.

Dodajmo da se tradicionalnom druženju pridružio i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

zatvori