Petak, 26. travnja 2024.

FOTO: ROBIN PAN KUP U velikoj završnici titule pobjednika ponijeli seniori Bratstva i veterani Omladinca

Odigrana je završnica Robin Pan kupa, malonogometnog prvenstva klubova Četvrte hrvatske nogometne lige i županijskih ligaša.

Igrači Bratstva iz Kunovca na svom su terenu sa 6:1 u finalu svladali Tomislav iz Drnja i tako ponijeli titulu pobjednika u seniorskoj konkurenciji. U veteranskom finalu bolji su pak bili nogometaši Omladinca iz Herešina koji su s 4:1 slavili protiv Osvita iz Đelekovca.

U utakmici za treće mjesto seniori Lipe iz Hlebina s 8:3 pobijedili su igrače Sokola iz Sokolovca, dok su kod veterana s čak 10:3 slavili nogometaši Tomislava iz Drnja nad momčadi Koprivnice.

Nakon odigranih utakmica uslijedilo je proglašenje pobjednika i podjela vrijednih nagrada. Pobjednici u seniorskoj konkurenciji, igrači Bratstva, dobili su pehar i 6.000 kuna. Nagrada za drugo mjesto, pehar i 3.000 kuna, pripala je igračima Tomislava, nogometaši Lipe dobili su pehar i 2.000 kuna, a igrači Sokola 1.000 kuna.

Najboljim igračem seniora proglašen je Ivan Blažević (NK Bratstvo), najbolji vratar bio je Ivan Kolar (NK Tomislav), a najbolji igrač Ilija Krčelić (NK Bratstvo).

U veteranskoj konkurenciji glavna je nagrada pripala igračima NK Omladinca – pehar i 5.000 kuna, dok je nagrada za drugo mjesto, pehar i 2.000 kuna, otišla u ruke nogometaša Osvita. Pehar i 1.000 kuna dobili su igrači Tomislava koji su bili treći, dok su igrači Koprivnice kao četvrti dobili dvije gajbe piva.

Najbolji strijelac kod veterana bio je Dražen Dlaka (Osvit), najbolji vratar Mario Vrdoljak (Osvit), a najbolji igrač Vladimir Dragosavljević (Omladinac).

Pehare, novčane nagrade i statue za najbolje pojedince igračima su predali načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj i tajnik NK Bratstva Krešimir Petran.

Dodajmo da su u sklopu finalne večeri organizirane nagradne igre za gledatelje, kao i tombola, a prije seniorskog finala i vatromet.


Rezultati finalne večeri Robin Pan kupa, petak 23. srpanj:

19:00 UTAKMICA ZA 3. I 4. MJESTO – VETERANI
TOMISLAV Drnje – KOPRIVNICA Koprivnica 10:3

20:00 UTAKMICA ZA 3. I 4. MJESTO – SENIORI
SOKOL Sokolovac – LIPA Hlebine 3:8

21:15 FINALE VETERANI
OMLADINAC Herešin – OSVIT Đelekovec 4:2

22:30 FINALE SENIORI
BRATSTVO Kunovec – TOMISLAV Drnje 6:1

zatvori