Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO: ROBIN PAN KUP Dvije pobjede Osvita i Sokola u noći prepunoj golova

Čak 42 gola pala su u pet utakmica odigranih jučer u sklopu Robin Pan kupa, malonogometnog prvenstva klubova Četvrte hrvatske nogometne lige i županijskih ligaša.

Četvrtog dana turnira odigrane su tri utakmice u veteranskoj konkurenciji te dvije u seniorskoj.

Prvi na teren izašli su veterani Zagorca i Omladinca iz Herešina. Na atraktivnoj utakmici palo je čak 10 pogodaka, a Omladinac je slavio s uvjerljivih 8:2.

Druga utakmica na rasporedu bila je u seniorskoj konkurenciji. U njoj je Sokol iz Sokolovca bez većih problema s 5:1 slavio nad Poljoprivrednikom iz Kapele.

U veteranskoj utakmici Zagorca i Osvita iz Đelekovca palo je najviše pogodaka, čak 11, a utakmica je završila pobjedom Osvita 9:2.

Druga i posljednja utakmica večeri u seniorskoj konkurenciji bila je ona između Sokola i Tehničara iz Cvetkovca. Napeta utakmica završila je trijumfom Sokola 6:3.

Veterani Osvita u posljednjoj su utakmici večeri sa 6:0 deklasirali Tomislav iz Drnja.

Dodajmo da su za sve momčadi turnira u Kunovcu osigurane vrijedne nagrade. Prvaci seniorskog turnira tako će kući ponijeti nagradu od 6.000 kuna, drugoplasirani će biti nagrađeni s 3.000, trećeplasirani s 2.000, a četvrtoplasirani s 1.000 kuna.

Veteranski prvaci osvojit će nagradu u iznosu 5.000 kuna, za drugo mjesto osigurane su 2.000 kuna, treće 1.000 kuna, a četvrta momčad osvježit će se s dvije gajbe Pan piva.

Organizator kupa je Nogometni klub Bratstvo, a pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.


Robin Pan kup, rezultati 14. srpnja:

VETERANI Zagorec-Omladinac Herešin 2:8
SENIORI Poljoprivrednik Kapela-Sokol Sokolovac 1:5
VETERANI Zagorec-Osvit Đelekovec 2:9
SENIORI Sokol Sokolovac-Tehničar Cvetkovec 6:3
VETERANI Osvit Đelekovec-Tomislav Drnje 6:0

zatvori