Petak, 26. travnja 2024.

FOTO: PRIJATELJSKE UTAKMICE Nogometaši Koprivnice uvjerljivi protiv Močila, Miklinovca i Graničara

Proteklih dana nogometaši Nogometnog kluba Koprivnica odigrali su nekoliko prijateljskih utakmica.

U subotu su gostovali kod novog županijskog prvoligaša Močila gdje su ostvarili uvjerljivu pobjedu rezultatom 8:0. Dva pogotka postigao je Hlevnjak, a po jedan Lovković, Salajec, Radotović, Ernečić, Matoničkin i Jambrušić.

Dan nakon toga koprivnički su nogometaši ponovno slavili s 8:0 na gostovanju kod drugog županijskog prvoligaša iz Koprivnice – Miklinovca. Jedini pogodak u prvom poluvremenu postigao je Salajec, a u nastavku su zabijali Korenika, Sabol, Jambrušić, Vidaković i Lovković, dok je dva gola ponovno postigao Hlevnjak.

Uspješni su nogometaši Koprivnice bili i jučer u Đurđevcu na gostovanju kod Graničara, člana Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Rezultat je na kraju bio 6:0. Prva dva pogotka postigao je Radotović, potom su mrežu Picoka zatresli Matoničkin i Jambrušić, a za posljednja dva gola zaslužan je bio Lovković.

Nogometaši koprivničkog kluba naredne će subote odigrati još jednu prijateljsku utakmicu. Snage će u Hrašćici odmjeriti s trećeligaškim rivalom Varteksom.

Podsjetimo, klub je promijenio ime u NK Koprivnica te će se u narednoj sezoni natjecati u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever.

zatvori