Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Prekodravac ozbiljno radi na pojačanjima za novu sezonu

Nakon što je Prekodravac iz Ždale u filmskoj završnici ispao iz Prve županijske nogometne lige, klub je do sada u prijelaznom periodu doveo brojna pojačanja.

Najnovije akvizicije Ždalčana su Ivan Vidović koji dolazi iz Nogometnog kluba Spartak iz Male Subotice. Iz kluba su poručili da je riječ o polivalentnom igraču koji može pokriti više pozicija. Uz Vidovića, u klub je došao i Antonio Bilać. Ovaj 28-godišnjak dolazi iz Nogometnog kluba Mladost Buzin te je igrač s inozemnim iskustvom.

Osim spomenute dvojice, u klub su došli i Dario Katana iz Prugovca, Mišel Čurčić iz međimurskog Kraljevčana te najzvučnije ime Edi Hrle iz četvrtoligaša Zdenke.

Osim brojnih dolazaka, iz kluba je otišlo nekoliko imena. Tako je Nikola Posavec otišao u Kalinovac, Martin Halavuk preselio je u Podravac iz Virja, Hrvoje Aušperger otišao je u Panoniju iz Peteranca, dok je Luka Zlatar prešao u redove Fugaplasta iz Gole.

Prvu priliku za provjeru momčadi trener Dejan Ruk imat će već 25. srpnja kada se u Ždali igra memorialni turnir na kojem će uz domaćina nastupiti i Graničar iz Novog Virja, Fugaplast iz Gole te Gošk iz Gotalova.

Do početka prvenstva Ždalčane osim utakmica spomenutog turnira očekuju i prijateljski susreti i to 31. srpnja protiv Ferdinandovca na domaćem terenu, a 8. kolovoza odlaze u goste Kalinovcu. Posljednju pripremnu utakmicu Prekodravac će odigrati 14. kolovoza na domaćem terenu protiv Mičetinca.

zatvori