Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO Farmaceuti u prijateljskom okršaju svladali slovensku Naftu

Nogometaši Slaven Belupa u prvoj su od dvije današnje prijateljske utakmice upisali pobjedu.

Kako poručuju iz kluba, na pomoćnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek–Apaš Farmaceuti su bolji od slovenske Nafte te je utakmica završila rezultatom 5:3.

– Momčad trenera Deana Klafurića povela je već na samom startu susreta. Lijepo je za 1:0 pogodio Lovro Zvonarek. Gosti iz Slovenije preokrenuli su na 1:2 golovima Haljeta i Oštreka, a konačnih 2:2 nakon prvih 45 minuta postavio je Zirdum lijepim pogotkom glavom na asistenciju Mlinarića – objašnjavaju u klubu.

Nastavljaju da je u prvih 10 minuta nastavka koprivnička momčad postigla dva pogotka.

– Zvonarek je bio precizan za 3:2, a Bogojević je eurogolom s 25 metara postavio 4:2. U 58. minuti Monjac je lijepo pogodio za 5:2. Konačnih 5:3 postavio je Vinko deset minuta prije kraja susreta – dodaju.

Spomenimo da nova prijateljska utakmica Slavenašima slijedi već danas u 18:30 na pomoćnom terenu koprivničkog Gradskog stadiona Ivak Kušek – Apaš gdje će snage odmjeriti sa slovenskim prvoligašem Aluminijem.


Koprivnica, 10. srpnja 2021. godine

Slaven Belupo – Nafta 1903 5:3

Slaven Belupo: Čović–Zirdum, Soldo (od 60. Perić), Bajrić – Bogojević, Mlinarić, Marina, Zvonarek, Srpak–Monjac, Hadžić. Trener: Dean Klafurić.

Nafta: Cotman–Vinko, Kumer, Bolla, Novinić–Rebernik, Haljeta, Oštrek, Čuček Bezjak–Florjanc, Korošec. Još su igrali: Galoši, Magdić, Drk, Fekete, Šimunović, Močić, Martinjaš, Stare. Trener: Dejan Dončić.

Suci: Ivana Martinčić, Miodrag Plantak, Mario Brunec.

zatvori