Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

Velika nagradna igra Auto-kluba Koprivnica – ‘Prva, druga, treća – nek’ te prati sreća!’ – besplatna autoškola

Iskoristite priliku koja traje još vrlo kratko, do 2. srpnja! Prihvatite ovu idealnu priliku, upišite se u autoškolu Auto-kluba Koprivnica i osvojite besplatnu autoškolu!

Auto-klub Koprivnica se nalazi u Koprivnici, na adresi Starogradska 45, u neposrednoj blizini centra. Samo funkcioniranje Auto-kluba i autoškole se već 74 godine temelji na velikom trudu i radu zaposlenika i vodstva ove udruge, a uz značajan doprinos sigurnosti na cestama, Auto-klub Koprivnica dao je neizmjeran doprinos sigurnosti u prometu, edukacijom na desetke tisuća vozača u cestovnom prometu, dokazano stručnim kadrovima u vlastitoj autoškoli.

Upravo Dan Auto-kluba Koprivnica, 5. lipnja, povod je za ovu nagradu igru, a vama prilika osvajanja, uz kvalitetnu obuku i značajni financijski dobitak.

Kod osposobljavanja kandidata za vozača, prvenstvena želja je obučiti kandidate za sigurne vozače koristeći moderne metode i nastavna umijeća. Auto-klub Koprivnica uz stručne kadrove posjeduje adekvatan prostor i najsuvremenija nastavna sredstva, vježbalište od 8.000 kvadratnih metara sa svim potrebnim elementima za stjecanje svih potrebnih vještina upravljanja vozilom.

– Kroz obuku vožnje, spremno će Vam pomoći predavač i instruktori koji imaju dugogodišnje iskustvo rada s kandidatima – poručuju iz autoškole.

Ako još nemate vozačku dozvolu, ovo idealna prilika za vas! Upišite se u autoškolu Auto-klub Koprivnica i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri povodom dana Auto-kluba Koprivnica.

Svi kandidati upisani za “B” kategoriju od 1. lipnja 2021. godine do 2. srpnja 2021. godine sudjeluju u velikoj nagradnoj igri i mogu osvojiti jednu od tri nagrade:

  • besplatnu autoškolu,
  • besplatni tečaj iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila i
  • Optimum model članstva u Auto-klubu Koprivnica sa svim pogodnostima u HAK-u!

– Nemojte čekati i postanite i vi dio naše velike obitelji te siguran i sretan sudionik u prometu – zaključuju u autoškoli.

Sve informacije vezane za upis u autoškolu i nagradnu igru možete saznati na brojeve 048-622-460, 099-3146-921 ili osobno na adresi Starogradska 45, 48000 Koprivnica.

Pravila nagradne igre pogledajte OVDJE.

Izvor: Auto-klub Koprivnica
Izvor: Auto-klub Koprivnica
Izvor: Auto-klub Koprivnica
zatvori