Srijeda, 26. lipnja 2024.

U Nogometni klub Tomislav iz Drnja stiglo novo-staro pojačanje

Nakon što je prije nekoliko dana Nogometni klub Tomislav iz Drnja preuzeo Hrvoje Brunec, jučer je najavljen i povratak nekoliko poznatih lica na domaći travnjak.

Kako poručuju iz drnjanskog kluba, dres Tomislava tako će u sljedećoj sezoni nositi Neven Sataić, Alen Kesteli, Luka Kraljić i Nikola Kovač.

– Najiskusniji od njih je Sataić, kojega smo ponovno aktivirali, točnije preoteli veteranima. Svjestan je i sam da još mnogo toga može dati u seniorskom okruženju, tako da ga nismo dugo nagovarali. Itekako zahvalan vezni igrač, koji malo priča, a puno radi i ne sumnjamo da će biti od velike pomoći treneru Mariju Žuljiću – ističu.

>> Članovi Nogometnog kluba Tomislav iz Drnja izabrali novo vodstvo

Kesteli je, nastavljaju, drnjanski romantik, dobra duša svlačionice i čovjek zadužen za treća poluvremena.

– No, morat će se prije toga dobro oznojiti, jer pozicije koje pokriva vezane su uz desnu aut liniju, gdje se non-stop trči. To ga vjerojatno previše ne veseli, ali zato je tu naš trener da ga pripremi i vrati u staru formu, kada je bio strah i trepet suparničkim igračima. Alen nam se vraća iz susjednog Torčeca – objašnjavaju.

Kraljić i Kovač još su dva imena od kojih klub ima velika očekivanja.

– S obzirom na rang natjecanja u kojem smo igrali, brusili su formu u susjednim niželigaškim klubovima i sada su spremni uskočiti u prvi plan. Kraljić nam se, također, vraća iz Torčeca, dok je Kovač imao polugodišnje avanture u Hlebinama i Miklinovcu. Orijentirani ka napadačkoj igri, u najboljim su igračkim godinama i veselimo se što su se vratili u staro jato – zaključuju.

>> Igrači Nogometnog kluba Tomislav iz Drnja od sljedeće sezone ponovno u Prvoj županijskoj ligi

Spomenimo da dolazak novih pojačanja znači i odlazak pojedinih nogometaša, no u klubu govore kako će više informacija o izmjenama biti dostupno uskoro.

Izvor: NK Tomislav Drnje (Facebook)
Izvor: NK Tomislav Drnje (Facebook)
Izvor: NK Tomislav Drnje (Facebook)
Izvor: NK Tomislav Drnje (Facebook)
zatvori