Četvrtak, 2. svibnja 2024.

TRANSFERI DILJEM ŽUPANIJE Klubovi će ganjati igrače u skladu s mogućnostima i ambicijama

Sve lige diljem županije su završene i nogometaši su na zasluženim odmorima.

Isto ne vrijedi za uprave klubova na kojima je sad trenutačno najteži zadatak – preslagivanje igračkog kadra za novu sezonu. Bit će puno kolebanja klubova jer neki idu u viši, a neki u niži rang, no svatko će ganjati igrače u skladu s mogućnostima i ambicijama.

Radnik iz Križevaca napušta Žarko Bastašić, dok je Tomislav Borovčak prestao s aktivnim igranjem nogometa. Imali su Purgeri i igrače na posudbi – Mihaela Mladena i Romana Lisjaka pa će se vidjeti što će biti s njima. Mladenu je ugovor u Slaven Belupu istekao, no pitanje je zadovoljava li njega ostanak u redovima Križevčana. U Cvetkovcu bi moglo biti prometno, pošto Tehničar seli u četvrtu ligu. Cvetkovčani bi kao i Radnik u svojim redovima željeli vidjeti Nikolića iz Kloštra, priča se da bi doveli i Busiju i Šanteka te veznjake Vrbovca, odnosno Koprivnice. Tehnika je promijenila ime u NK Koprivnica te je ušla u Treću Hrvatsku nogometnu ligu – Sjever. Na izlaznim vratima je vratar Kirin te neki igrači koji su manje igrali. Kozjak je već prešao u redove Sokolovca. Šuška se naveliko i o dolascima. Vrte se mnoga imena, a neka od njih su Nino Brcković, Damir Jambrušić te neki mladi igrači iz Slaven Belupa s kojim bi trebala biti uspostavljena suradnja.

Drnjančane su napustila tri stranca koje će zamijeniti domaći. Čeka se odluka u kojem će rangu igrati Graničar Đurđevac, dok će virovski Podravac morati osnažiti momčad ne bi li izbjegli borbu za opstanak.

Pobjednik Prve županijske nogometne lige Borac zasada su napustili vratar Lula Tizaj i Josip Fažon. Vratarsku poziciju pokrit će jedan od najboljih golmana u županiji, Dino Balala.

zatvori