Četvrtak, 9. svibnja 2024.

TOTALNI KRŠ I LOM S gotovo dva promila autom uletio u benzinsku postaju pa ‘pokosio’ sve pred sobom

U Koprivnici se jučer u večernjim satima dogodila nesvakidašnja prometna nesreća.

Kako poručuju iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, oko 19:50 na Varaždinskoj cesti 41-godišnji vozač vozio je osobni automobil Peugeot koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,86 promila u smjeru Zagrebačke ulice.

Uslijed neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika te zatim i na prilaznu cestu benzinske postaje, prednjim dijelom vozila udario je u betonski rubni kamen, prešao preko travnate površine, udario u čempres te prilikom rotacije vozila stražnjim dijelom udario u prometni znak, a koji je, pak, udario u haubu osobnog automobila Mercedes koprivničke registarske oznake koji je prethodno zaustavila 57-godišnja vozačica.

No, tu priča ne staje.

– Peugeot se dalje nastavio rotirati, vozač je prednjim dijelom auta udario u rubni kamen na kojem se nalazila pumpa za točenje goriva te je stražnjim bočnim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake koji je uz pumpu zaustavila 46-godišnja vozačica – nastavljaju u policiji.

Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori