Ilustracija
Ilustracija / snimio Marko Posavec.
Tijekom prošloga tjedna na području Policijske uprave koprivničko-križevačke u prosjeku su se dogodile dvije prometne nesreće dnevno, dok je požar prouzročio materijalnu štetu u iznosu od oko 140.000 kuna.

Kako poručuju iz Policijske uprave, zabilježeno je 14 prometnih nesreća, od kojih su četiri bile s ozlijeđenim osobama, a njih 10 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđeno troje vozača i pješakinja, dok je ozlijeđen i vozač motocikla.

U proteklom tjednu zabilježen je i jedan požar na građevinskom objektu. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a procjenjuje se da materijalna šteta iznosi oko 140.000 kuna.

Iz policije nastavljaju kako je zabilježeno i osam kaznenih djela, a sedam ih se smatra djelima općeg kriminaliteta, dok je zabilježeno i jedno kazneno djelo iz područja maloljetničke delinkvencije. Prijavljene su četiri osobe.

Po pitanju narušavanja javnog reda i mira, četiri slučaja odnose se na prekršaje tuče, svađe i vike, jedan na prekršaj tučnjave, a zabilježena su i dva prekršaja vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. Prekršajno je prijavljeno sedam osoba, zaključuju u policiji.