Petak, 26. travnja 2024.

Tehnika Koprivnica ima novog predsjednika, klub uskoro mijenja ime

Tomislav Zalar novi je predsjednik Nogometnog kluba Tehnika Koprivnica.

Odlučeno je tako u utorak na izvanrednoj Skupštini kluba, a dosadašnji član Upravnog odbora i dugogodišnji sportski djelatnik koji je u mladim danima prošao sve selekcije NK Tehnike, izabran je jednoglasno. Podsjetimo, dosadašnji predsjednik Igor Bajalica podnio je neopozivu ostavku.

– Prije svega bih želio zahvaliti dosadašnjem predsjedniku Bajalici na svemu što je učinio za klub. Mi koji ostajemo u Upravi nastavit ćemo sa stvaranjem stabilnog i zdravog kluba kojim će se ovaj naš nogometni grad moći ponositi. Pritom ćemo i u budućnosti stavljati naglasak na domaće igrače, a radimo i na uspostavljanju suradnje sa Slaven Belupom. Moja je želja i namjera da se cjelokupni Upravni odbor aktivno uključi u rad kluba. Predali smo zahtjev za napredovanjem u Treću hrvatsku nogometnu ligu i nadamo se da će nam se publika što prije vratiti na tribine kako bismo svi zajedno mogli uživati u dobrom nogometu – rekao je Zalar za klupske stranice.

Spomenimo i da je na sjednici jednoglasno usvojena i promjena imena pa će nakon što procedura bude i službeno provedena, klub nositi ime Nogometni klub Koprivnica.

zatvori