Petak, 26. travnja 2024.

Otvaranje kino-sale u Molvama dolaskom Kerekesh teatra 4. srpnja

Dolaskom ljeta i popuštanjem epidemioloških mjera, polako se počinju realizirati planovi koje si je Općina Molve postavila kad je počela obnova kino-sale u centru mjesta.

– Projekt obnove Doma kulture u Molvama omogućio je potpuno novo i moderno uređenje unutrašnjeg interijera sale te vanjske obnove potpuno novog krovišta, fasade i samog prilaza zgradi. Radovi kojima se kino-sala preuredila započeli su prošle godine i završili tijekom zime. Najavili smo različita događanja koja će našim mladima i ostalim mještanima Molvi, ali i okolice, omogućiti ponovna druženja uz zabavne i obrazovne sadržaje koje želimo organizirati u novoj kino-Sali – objašnjavaju u Općini.

Napominju da će u novu multimedijalnu dvoranu 4. srpnja doći ekipa iz Kerekesh teatra i predstaviti jednu od svojih humorističnih izvedbi.

– Nastavkom na popuštanje mjera vezanih uz koronavirus, organizirat ćemo u što većoj mjeri različite priredbe, predstave i kino projekcije što suvremenih filmova u kojima uživaju naši mladi, ali i one evergreene za sve zainteresirane. Prisjetimo se kako je bilo nekada i koliko smo svi uživali kada su predstave u Domu kulture bile češće i koliko je to sa sobom nosilo zabave i radosti svih koji su dolazili. Ponovno želimo oživjeti naše Molve, pozvati vas da svi zajedno izađemo iz svojih domova i opustimo se uz sve brige koje nas more i koje su nas “udaljile” zbog koronavirusa – ističu.

Dodaju da je u planu ponovno osnivanje Dramske skupine Molve uz suradnju s KUD-om Molve, Osnovnom školom Molve i drugim zainteresiranim osobama koje žele sudjelovati u povećanju društvenih i zabavnih aktivnosti i ponovno pokazati što znači zajedništvo jedne male ruralne sredine.

zatvori