Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Nova Coolinarika osvojila nagradu MIXX za najbolju web stranicu

Uz lansiranje nove stranice početkom godine, najvažniji događaj za Coolinariku upravo je dobivena MIXX nagrada za najbolju web stranicu u kategoriji Best Website.

Kako poručuju iz Podravke, MIXX je natjecanje koje po međunarodnoj licenci IAB-a, Interactive Advertising Bureaua, na festivalu Dani komunikacija nagrađuje najbolje digitalne projekte u zemlji.

Na dodjeli nagrada koja se odvila 14. lipnja u sklopu festivala uručene su nagrade najboljim digitalnim projektima u području tržišnih komunikacija.

– Izuzetno smo ponosni što je stručni žiri prilikom ocjenjivanja prepoznao Podravkinu Coolinariku kao najbolju web stranicu koja je uistinu intuitivni osobni asistent u kulinarskim avanturama naših korisnika diljem regije – rekla je Tanja Gligorović, direktorica službe Digitalne komunikacije nakon uručene nagrade dodavši kako ovim priznanjem Coolinarika nastavlja svoj put uspona kao predvodnica digitalnih trendova u svijetu kulinarstva.

Nakon više od deset godina od posljednjeg redizajna, Coolinarika je doživjela konceptualnu promjenu koja odgovara izazovu digitalnog doba i potrebama korisnika te nastavila pružati odgovore na pitanja što i kako danas skuhati, nastavljaju iz Podravke.

Dodaju da je u suradnji s agencijom Human, uz više od godinu dana rada na projektu, Coolinarika postala progresivna web aplikacija – web stranica prilagođena za mobilne uređaje kao prirodan odgovor na potrebe korisnika pametnih telefona.

– Jednostavna, brza i pametna aplikacija koja zadovoljava sve kulinarske potrebe posjetitelja uz personalizirani pristup, zasluženo je postala vlasnicom cijenjene MIXX statue – zaključuju.

Dodajmo da se na istom događanju među najkvalitetnije digitalne radove u finale plasiralo čak pet Podravkinih projekata. Uz novu Coolinariku, to su Coolinarika Social – COVID edition, u kategoriji Best Social, Coolinarika Taste Machine u kategoriji Best Tech & Innovation te digitalne kampanje Podravka grah i Pošiljka sa srcem.

zatvori