Petak, 26. travnja 2024.

Mladi koprivnički tenisači uspješni na turnirima u Bjelovaru i Virovitici

Članovi Teniskog kluba Koprivnica nastupili su na turnirima u Bjelovaru i Virovitici te su postigli značajne rezultate.

Kako poručuju u klubu, na turniru u organizaciji Teniskog kluba Bjelovar koji je bio namijenjen djeci do 9 i 10 godina koprivničke su boje u konkurenciji do 10 godina predstavljale Marta Gregurina, Nela Horvat, Zoja Petrović i Rea Horvatić Jambor kod djevojčica te Mihael Čavić i Noa Cvetanović kod dječaka.

– Rea je ostvarila najbolji rezultat osvajanjem drugog mjesta na turniru, dok je Marta
bila četvrta. U srebrnoj skupini gdje se natječu djevojčice koje su u razigravanju po
skupinama imale jedan poraz Zoja i Nela bile su treća i četvrta – govore u klubu.

Dodaju kako je Mihael Čavić osvojio prvo mjesto u srebrnoj skupini, dok je Noa bio pobjednik brončane skupine. U kategoriji do 9 godina jedina predstavnica kluba je bila Barbara Belčić koja je osvojila drugo mjesto u srebrnoj skupini.

Iz kluba nastavljaju kako su odlične rezultati postigli i tenisači na virovitičkom turniru Hrvatskog teniskog saveza za djecu do 12 godina.  Domaćin turnira bio je Teniski klub Didon, a na turniru su koprivnički klub predstavljali Mia Gregurina, Marija Petrović, Kiara Horvat i Gala Knežević kod djevojčica, te Marko Bešvir, Vid Horvatić Jambor, Karlo Šifkorn i Pavle Peradin kod dječaka.

– Nakon razigravanja po grupama, ulazak u glavni turnir izborili su Mia i Marija koje su poražene u polufinalu te Marko i Karlo koji su poraženi u četvrtfinalnim susretima. Igrala se i kategorija parova u kojoj su nastupali i naši predstavnici, a najbolji rezultat osvajanjem naslova prvakinja ostvarila je Mia Gregurina u paru s Koranom Barišić iz Zagreba – dodaju.

U konkurenciji dječaka Vid Horvatić Jambor i Karlo Šifkorn te Marko Bešvir i Vito Valenta zaustavljeni u polufinalnim susretima, zaključuju u klubu.

zatvori