Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO U tijeku je četvrti Wine Fest, mnogobrojni izlagači ljubiteljima dobre kapljice otkrivaju tajne vinarstva

U koprivničkom atriju Doma mladih brojni ljubitelji dobre kapljice trenutno uživaju u četvrtom izdanju Wine Festa, manifestaciji koja predstavlja najbolja vina Podravine i šire regije.

Ovogodišnje izdanje manifestacije organizirala je Udruga vinskih entuzijasta 5F u suradnji s Muzejom grada Koprivnice, a svi štovatelji ovog fermentiranog eliksira tako do 23 sata mogu upoznati vina eminentnih podravskih i hrvatskih vinara.

Podravske vinare predstavljaju Jušta, Ban, Topolovčan, Cik, Šimunić, Matočec i Kostanjevec, iz Prigorja je stigla Vinarija Korenko, dok su posebni gosti doputovali i iz Mađarske.

Uz to, ljubiteljima vina predstavljaju se hobisti iz Udruge vinogradara i voćara koprivničkog kraja “Fran Galović”, a specijalni gost ovogodišnjeg Wine Festa je i Vinarija Papak iz Iloka koju vodi bivši generalni direktor i glavni enolog iločkih podruma Mladen Papak.

Spomenimo da se ovogodišnji vinski festival održava u sklopu europskog projekta reVITAlize.

Rapsodija vinskih mirisa i okusa zaista je zavladala ovogodišnjim Wine Festom, a tek djelić vesele atmosfere pogledajte u bogatoj fotogaleriji.

 

U tijeku je četvrti Wine Fest, živjeli! 🍷

Objavljuje Drava.info u Subota, 26. lipnja 2021. 

zatvori