Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Članovi Nogometnog kluba Tomislav iz Drnja izabrali novo vodstvo

Jednoglasnom odlukom članova Nogometnog kluba Tomislav iz Drnja za novog predsjednika kluba izabran je Hrvoje Brunec, dok su izabrani i novi članovi klupske Uprave.

Kako poručuju iz kluba, izvanredna skupština održana je jučer, a s obzirom na to da je dosadašnji predsjednik Ivan Mihalić ostavku najavio još u svibnju, članovi su pričekali kraj sezone kako bi odredili tko će preuzeti vodstvo.

– Jednoglasnom odlukom članova kluba za novog predsjednik izabran je Hrvoje Brunec. Nekada je branio boje kluba na travnjaku, a sada ih brani izvan njega, uz ogradu, neovisno o tome igramo li na našem Parku prinčeva ili izvan njega. S obzirom na njegovu ljubav i strast prema klubu, ne sumnjamo da smo donijeli najbolju moguću odluku – govore.

Dodaju kako su na njegov prijedlog i uz suglasnost ostalih članova, u klupsku Upravu izabrani i Vedran Tkalec kao tajnik, Karlo Kolarek kao blagajnik, Neven Sataić kao likvidator, Ivica Gaži kao ekonom te Nikola Šamonik i Antonio Fonjak. Izabran je i novi Nadzorni odbor u koji su ušli Željko Kašić koji će obavljati funkciju predsjednika te Petar Dombaj i Ivan Mihalić.

– Zahvaljujemo dosadašnjoj Upravi kluba na čelu s Ivanom Mihalićem. Obavili su lavovski posao, pozicionirali klub visoko na mapi Koprivničko-križevačke županije i vjerujemo da će novoizabrana ekipa nastaviti tim putem – zaključuju.

zatvori