Izvor: Općina Virje
Još jedne godine manifestacija ‘Virovska Prkačijada’ održat će se samo putem interneta.

Ovogodišnje virtualno izdanje manifestacije ‘Virovska Prkačijada – International Festival of traditional cakes’ možete pratiti od danas, 4. svibnja, pa sve do idućeg tjedna putem Facebook stranice Prkačijade.

Posjetitelji stranice podsjetit će se na prkače svojeg djetinjstva, razgledati virtualnu 3D izložbu te moći sudjelovati u nekoliko nagradnih igara.

U petak, 8. svibnja, tradicionalno se održava Vrtićka i Mala virovska prkačijada, pa ćemo moći uživati u radovima novih generacija malih slastičara.

Želja organizatora je ovog tjedna preplaviti društvene mreže slatkim prhkim kolačima – prkačima te vas inspirirati da nam se pridružite i uživo kad za to bude mogućnosti.

No, osim ovog virtualnog eventa, Općina Virje pobrinula se da i ove godine budemo najslađe mjesto u Podravini pa će se 8. i 9. svibnja održati Lov na prkače! U subotu i nedjelju 30 malih prkača bit će sakriveno u parkovima, na igralištima i drugim javnim prostorima na području cijele Općine. Svi koji ih pronađu moći će ih zamijeniti za poklon pakete u Općini Virje.

Pridružite se Lovu na prkače ili nekom od virtualnih sadržaja!

Izvor: Općina Virje