Petak, 26. travnja 2024.

VIDEO Polaznici Podravskog sunca proslavili 58. rođendan svog centra

Polaznici koprivničkog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce početkom svibnja proslavili su svoj 58. rođendan.

Ravnateljica centra Radmila Popović tim je povodom Dravi.info otkrila kako je proslava uspješno održana, no zbog uvjeta pandemije morala je biti prilagođena okolnostima.

– Prošle godine kada smo slavili 57. rođendan, mislili smo da je to jedan jedini put kada ćemo slaviti online bez djece u školi. Ove godine je ipak bolje, djeca su u školi i tu su s nama, ali morali smo proslaviti na način da nemamo priredbu, već da ju održimo online. Veselja svejedno nije nedostajalo – rekla je.

Virtualna vesela predstava tako je okupila sve marljive učenike centra koji su ponovno pokazali svoju kreativnost, ali i razne vještine te aktivnosti.

– Priredba je zamišljena na način da je svaki razred po principu balončića zbog epidemioloških mjera i nemogućnosti miješanja sa svojim učiteljima snimio po jednu točku. U toj su priredbi sudjelovala sva djeca, predstavila su sebe i svoj rad te je tako nastao jedan lijepi videozapis svih učenika našeg centra – zaključila je Popović.

zatvori