Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Stipić uoči utakmice posljednjeg kola s Varaždinom: Bit ćemo pravi i ostaviti srce na terenu

Nogometaši Slaven Belupa u posljednjem će, 36. kolu, Hrvatski Telekom Prve lige ugostiti Varaždin.

Iz kluba su poručili da je utakmica na rasporedu sutra s početkom u 17 sati na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš.

Trener Slaven Belupa Tomislav Stipić kazao je da za njih ne postoji alternativni cilj osim pobjede.

– Znamo kakva je situacija u njihovoj momčadi, ali mi smo fokusirani samo na sebe. Želimo rasterećeno i dinamično odigrati i s pobjedom završiti sezonu. Bit ćemo pravi i ostaviti srce na terenu za naš cilj kako bismo na odmor otišli sretni i maksimalno se motivirani vratili na pripreme za novu sezonu – istaknuo je Stipić.

Iako je koprivnička momčad osigurala ostanak u ligi, tri momčadi se još uvijek bore za očuvanje statusa.

– Taj dio ne dopire do mene i djeluje mi jako daleko jer ne utječe direktno na nas. Mogu samo zamisliti kakve trenutke proživljavaju ne samo igrači klubova koji su u opasnosti, već i djelatnici u klubovima, čistačice, osoblje iz ureda ili ljudi koji brinu za travnjake. Ipak, nije na nama da pričamo o tome. Ovo je sport i moramo ići na pobjedu kako bismo se na pravi način oprostili od ove teške, naporne i nimalo jednostavne sezone – objasnio je trener koprivničke momčadi.

Spomenimo da će Farmaceuti u znak podrške kampanji “Kaftrio – udah života”, akciji čiji je cilj da Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje uvrsti lijekove za cističnu fibrozu na listu kako bi bili dostupni svim oboljelima u Hrvatskoj, istrčati u prigodnim majicama posvećenim istoj.

zatvori