Subota, 27. travnja 2024.

Mali članovi Atletskog kluba Koprivnica rasturili u Varaždinu

U Varaždinu je ove nedjelje održano Prvenstvo Hrvatske u višebojima te drugo kolo Hrvatske atletske lige Sjever za limače i limačice, a članovi Atletskog kluba Koprivnica ponovno su ostvarili značajne rezultate.

Kako poručuju iz kluba, na Prvenstvu Hrvatske u višebojima članice Dora Lovrinović i Ivana Cenko nastupile su u četveroboju za mlađe kadetkinje koji je bio sačinjen od utrke na 80 metara s preponama, skoka u vis, kugle te utrke na 400 metara. Dora Lovrinović  je osvojila 10. mjesto, dok je Ivana Cenko zauzela 12. mjesto.

Po pitanju Hrvatske atletske lige Sjever za limače i limačice, boje kluba branili su mnogi članovi te također postigli vrlo dobre rezultate. Tija Požgaj osvojila je drugo mjesto na 100 metara u kategoriji 2011. godišta te treće mjesto u skoku u dalj. Iva Mikulec osvojila je prvo mjesto u bacanju vorteksa u kategoriji 2011. godišta, dok je Laura Babić u kategoriji 2012. godišta u istoj disciplini također osvojila prvo mjesto. Petar Slavinić je osvojio prvo mjesto u bacanju vorteksa u kategoriji 2010. godišta te treće mjesto na 100 metara. Leni Novak je bio prvi u bacanju vorteksa u kategoriji 2012. godišta.

Štafetu u sastavu na 60 metara trčali su Matej Požgaj, Tino Korošec, Mislav Lovrenčić i Petar Slavinić te su osvojili treće mjesto.

Još su nastupili i Iris Kiš u disciplini na 600 metara, Iva Mikulec, Hana Latin i Laura Babić na 100 metara, Hana Latin u skoku u dalj, Tino Korošec, Mislav Lovrenčić i Matej Požgaj na 100 metara te Tino Korošec u skoku u dalj, a Mislav Lovrenčić i Matej Požgaj na 100 metara.

Dodajmo kako je nakon kompletiranog drugog kola natjecanja Atletski klub Koprivnica vodeći s 1.200 bodova, a slijede ga Atletski klub Dinamo Zrinjevac te Atletski klub Međimurje. Ljestvicu čini 28 klubova.

Izvor: Atletski klub Koprivnica
Izvor: Atletski klub Koprivnica
Izvor: Atletski klub Koprivnica
Izvor: Atletski klub Koprivnica
zatvori