Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Sportski duh nije izostao na županijskom kupu u ribolovu

Kup Koprivničko-križevačke županije u ribolovu udicom na plovak održan je u subotu u Torčecu na jezeru Grabe.

– Natjecali su se kadetkinje i kadeti te juniorke i juniori naše županije. Odaziv klubova bio je relativno slab ove godine zbog trenutne epidemiološke situacije, ali sportski duh nije izostao. Natjecanje je bilo važno zbog plasmana na državno natjecanje – doznajemo od organizatora Športskog ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

Kod kadeta nastupile su tri ekipe – prva je bila Štuka Torčec, druga Drava Novo Virje, a treća Đelekovec Đelekovec. Od kadeta prvi je bio Fran Vinter sa 1.714 bodova, drugi Vinko Lončar s 1.040 bodova, a treći Petar Matijašić s 884 bodova.

Kod kadetkinja nastupile su dvije ekipe – Podravka Koprivnica osvojila je prvo mjesto, Drava Novo Virje drugo mjesto. Od kadetkinja prva je bila Elena Šijak s ulovljena 734 boda, druga Dina Vida Horvat s 238 bodova, a treća Karla Blažek s 219 bodova. Takmičarka Sara Sabolić koja još nije krenula u školu nastupila je za Drava Novo Virje i ostvarila 125 bodova.

Kod juniorki nastupile su samo Iva Betlehem koja je osvojila prvo mjesto s osvojena 94 boda te Lorena Blažek s 38 bodova koja je zauzela drugo mjesto. Kod juniora prva ekipa bila je Štuka Torčec, druga Podravka Koprivnica, a treća Amur Drnje Botovo. Od juniora prvi je bio Patrik Orehovački s 3.571 osvojenim bodom, drugi Hrvoje Picer s 2.778 bodova, a treći Marko Špernjak sa 162 boda.

zatvori