Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Rukometašice Podravka Vegete upisale visoku pobjedu protiv Sinja

Rukometašice Podravka Vegete danas su na domaćem terenu nakon poduže stanke odigrale prvenstvenu utakmicu protiv Sinja.

Iz kluba poručuju da je u današnjoj utakmici Sinj bio domaćin 21. kola u Koprivnici, ali Podravka je slavila rezultatom 25:43, dok je na poluvremenu bilo 9:24.

Dodaju da su u prvih osam minuta utakmice najraspoloženija krila, Zadravec i Mugoša te mlada Buljan, a u 10. minuti Podravka Vegeta se prvi put odvaja na +3, za rezultat 5:8.

Podravkašice i u nastavku utakmice nastavljaju u dobrom ritmu, a sredinom poluvremena na semaforu je 7:11. Pokazuje se da je iskustvo ipak na strani Koprivničanki koje u tri minute odlaze na sedam pogodaka prednosti iz kontri i polukontri. Sedam minuta prije kraja prvog dijela Kokice imaju vodstvo 9:19. Domaće igračice i u nastavku povećavaju rezultatsku prednost te na odmor odlaze rezultatom 9:24. Najefikasnija u prvom poluvremenu bila je Mugoša sa šest pogodaka te Zadravec s pet.

– U drugom dijelu trener Antonio Pranjić napravio je izmjene u sastavu kako bi sve cure dobile podjednaku minutažu. Nema većih iznenađenja u rezultatu, a Koprivničanke i dalje dominiraju. Najučinkovitija je bila Popović koja je odlično iskoristila svoju minutažu i u današnjoj utakmici zabila čak sedam pogodaka. Utakmica je završila rezultatom 25:43 u korist koprivničkih rukometašica – ističu u klubu.

Na samom kraju utakmice uprava kluba razveselila je Korinu Karlovčan jednim prigodnim buketom s obzirom na to da je jučer diplomirala na Menadžmentu turizma i sporta u Čakovcu te stekla titulu prvostupnice ekonomije. Buket joj je u ime Rukometnog kluba Podravka uručila sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović uz čestitke i lijepe želje od cijele ekipe.

zatvori