Nedjelja, 28. travnja 2024.

FOTO Dražen Zimet iz Starigrada oduševio u Večeri za 5 na selu: Iskustvo je predivno i nezaboravno i htio bih nastaviti tim stopama

Dražen Zimet ovaj je tjedan postao poznat koprivničkoj publici, ali i široj javnosti kao kandidat RTL-ovog showa “Večera za 5 na selu”.

Ovaj simpatični 29-godišnjak iz Starigrada i inače je profesionalni kuhar. U struci radi sedam godina, točnije u Podravkinom ugostiteljstvu, odnosno Pivnici Kraluš, a završio je i srednju školu za kuhara.

Na RTL-ov show prijavio se kako bi upoznao neke nove ljude i da se, prije svega, zabavi. Ostalo mu nije važno jer ga svi znaju po pozitivnoj energiji i osobnosti što je htio pokazati i u javnosti. U emisiji koja se emitirala u utorak pripremio je predjelo pod nazivom “Draškova heljda”, glavno jelo “Svinja u kaputu” i desert “Starigrad u modernome”.

– Iskustvo je bilo predivno i nezaboravno te bih i dalje volio nastaviti stopama reality showmena. Snimanja su dosta naporna, ali je bila dobra ekipa u kojoj su svi bili pozitivni pa je to sve olakšalo snimanje cijele emisije – prepričava Dražen.

Omiljeno jelo mu je sekeli gulaš s pireom, ali priznaje da s vremena na vrijeme voli pojesti jedan kvalitetan kebab.

– Kuhanje je u mom pogledu na život prvenstveno trebao biti hobi, a pjevanje glavni smisao života. No, ispalo je kako je ispalo pa je moje zanimanje kuhar, a na kraju pjevanje hobi – ističe on.

U slobodno se vrijeme tako bavi pjevanjem, a kako je epidemija koronavirusa sve zaustavila tako je i glazbeni svijet stao. Dražen je dobar i u aranžiranju te organiziranju nekih događaja pa je tako jednom prilikom aranžirao jedne svatove.

Ima velike ambicije za planove u budućnosti jer smatra da je dobar u više poslova.

– Znam da imam puno talenata i sposobnosti u kuhanju, slastičarstvu, aranžiranju, organiziranju i, naravno, pjevanju te uveseljavanju ljudi u razno raznim prigodama pa ću vidjeti što mi donosi budućnost – zaključuje ovaj svestrani kuhar.

zatvori