Petak, 26. travnja 2024.

FOTO: BLAGDAN SVETOG FLORIJANA Jakšić održao tradicionalni prijem vatrogasaca s područja Koprivnice

Povodom obilježavanja blagdana svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca, gradonačelnik Mišel Jakšić održao je tradicionalni prijem za predstavnike Javne vatrogasne postrojbe grada Koprivnice, Vatrogasne zajednice grada Koprivnice i dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja grada Koprivnice.

– Pandemija bolesti COVID-19 pokazala nam je koliko možemo računati na naše profesionalno i dobrovoljno vatrogastvo i zbog toga vam od sveg srca moram zahvaliti. Iza nas je ostala godina u kojoj ste nam opet pokazali zašto ste nam izuzetno važni i zašto ste ona temeljna snaga i osnova našeg Stožera civilne zaštite. Stoga, još jednom, od sveg vam srca čestitam i želim sve najbolje povodom vašeg blagdana, vašeg zaštitnika svetog Florijana – rekao je prilikom obraćanja gradonačelnik Mišel Jakšić.

Zahvalu i čestitku povodom blagdana svetog Florijana svojim kolegicama i kolegama uputio je i zapovjednik VZG-a Koprivnica Hrvoje Blažeković.

– Svima vama želim svako dobro povodom svetog Florijana, da budete i dalje tako uspješni i dobri u obavljanju postavljenih zadataka kao do sada – dodao je Blažeković.

Pri tome je zahvalio gradonačelniku i Gradu Koprivnici na svesrdnoj pomoći pri financiranju prilikom nabavke potrebne opreme i osiguranju osnovnih sredstava za nesmetano odvijanje i provođenje zadanih ciljeva.

zatvori