Petak, 26. travnja 2024.

Članovi Športske udruge slijepih Podravina ostvarili odlične rezultate

Članovi Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina ovaj su vikend u Zagrebu u petom kolu Prve hrvatske kuglačke lige za slijepe i slabovidne osobe ostvarili odlične rezultate.

Iz Udruge poručuju da su kuglači ekipno zauzeli drugo mjesto. Sastav su činili Ivica Ferenečić, Iva Šola i Marijan Črneli.

Pojedinačno je Ivica Ferenčić osvojio prvo mjesto u kategoriji B2 (rezultat 704), Ivi Šoli pripalo je drugo mjesto u kategoriji B1 (rezultat 564), Marijan Črneli je u kategoriji B3 bio peti (rezultat 695), dok je Darko Brgles zauzeo sedmo mjesto u kategoriji B3 (rezultat 691).

Zbog povoljne epidemiološke situacije, natjecanja u kuglanju za slijepe i slabovidne osobe nastavljaju se pa u lipnju slijede još dva zaostala kola, a krajem lipnja i Državno pojedinačno prvenstvo za sve kuglače koji se kvalificiraju.

– S obzirom na odlične rezultate naših kuglača u prvom kolu nakon stanke zbog epidemije koronavirusa, vjerujemo da će našu Udrugu na Državnom pojedinačnom prvenstvu predstavljati skoro svi aktivni natjecatelji – istaknula je Vesna Babić, predsjednica udruge.

Ustupila Vesna Babić.
Ustupila Vesna Babić.
Ustupila Vesna Babić.
zatvori