Petak, 26. travnja 2024.

[2. ŽNL] Drava i Omladinac otvaraju kolo, Močilama dolazi Podravec, Rudar iz Glogovca na teškom gostovanju u Prugovcu

Nogometaši Druge županijske nogometne lige ovog vikenda igraju 20. kolo.

Kolo otvaraju dvije utakmice u subotu i to u Podravskim Sesvetama i Reki. U prvoj utakmici Dravi u Podravske Sesvete dolazi Omladinac. Utakmica će zasigurno biti prava poslastica. Jesenski prvak Drava u proljetnom dijelu prvenstva imao je dosta kikseva te su mu itekako potrebni bodovi da bi ostao u vrhu prvenstvene ljestvice. Omladinac je s druge pak strane u prošla dva kola pokazao da zna igrati s jačim protivnicima. Prošlo kolo na domaćem terenu remizirao je s Mladosti iz Koprivničkih Bregi, a tjedan dana ranije u Močilama s trenutno vodećom momčadi prvenstva.

U drugoj subotnjoj utakmici Reka na domaćem terenu ugošćuje Gošk. Kao i u prethodnih 19. kola svaki rezultat osim pobjede Goška bilo bi veliko iznenađenje.

Kolo se nastavlja u nedjelju kada je na rasporedu preostalih pet utakmica.
Vodeće Močile nakon pobjede 2:0 u gostima nad Fugaplastom, u nedjelju na domaćem terenu dočekuju Podravec. Podravec je ove godine u dobroj formi što potvrđuje i podatak da u šest odigranih susreta ima tek jedan poraz i to onaj od Rudara iz Glogovca u 15. kolu.

Fugaplast ove nedjelje očekuje još jedna iznimno teška i neugodna utakmica, naime u goste mu dolazi Mladost iz Koprivničkih Bregi. Gosti u proljetnom dijelu sezone ne znaju za poraz, a upisali su tek dva remija u šest ogleda tako da su i u ovom susretu veliki favoriti.

Prugovac u nedjelju na domaćem terenu u derbiju kola dočekuje Rudar iz Glogovca. Susret je to trenutno druge momčadi prvenstvene ljestvice i gostiju koji se nalaze na petoj poziciji. Obje momčadi u proljetnom su dijelu pokazale jako lijep i kvalitetan nogomet što su popratili i dobri rezultati.

Starigrad odlazi na gostovanje u Gornju Rijeku. Kvaliteta između ove dvije momčadi je neupitna te je Starigrad veliki favorit u nedjeljnoj utakmici.

U posljednjoj, ali ne i manje važnoj utakmici u Mokricama Miholečkim Hrvatskom bojovniku u goste dolazi Čvrstec. Unatoč prednosti domaćeg terena, gosti iz Čvrsteca su favoriti u utakmici.


Raspored 20. kola Druge županijske nogometne lige:

08.05.2021 17:00 Podravske Sesvete NK Drava (PS) – NK Omladinac
08.05.2021 17:00 Reka NK Reka – NK Gošk
09.05.2021 17:00 Mokrice Miholečke NK Hrvatski bojovnik – NK Čvrstec
09.05.2021 17:00 Koprivnički Bregi NK Mladost Bregi – NK Fugaplast
09.05.2021 17:00 Koprivnica NK Močile – NK Podravec
09.05.2021 17:00 Prugovac NK Prugovac – NK Rudar (G)
09.05.2021 17:00 Gornja Rijeka NK Gornja Rijeka – NK Starigrad

zatvori