Četvrtak, 25. travnja 2024.

ŽUPANIJSKI KUP Graničar iz Legrada u gostima kod Borca, Tehnika-Koprivnica dočekuje Tomislav iz Drnja

Osam susreta drugog kola, odnosno osmina finala Županijskog nogometnog kupa igrat će se sutra.

Utakmice će se igrati diljem županije s početkom u 17 sati, a snage će odmjeriti krema županijskog nogometa, tako da bi se svaki susret mogao okarakterizirati kao derbi.

Tehnika Koprivnica na domaćem će terenu ugostiti Tomislav iz Drnja. Obje momčadi natječu se u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica te se itekako dobro poznaju. Tehnika Koprivnica kud i kamo bolje stoji na prvenstvenoj ljestvici tako da su lagani favoriti, no Tomislav je oduvijek bio ekipa koja se ne podcjenjuje i protiv koje je potrebna 100-postotna koncentracija tijekom cijele utakmice kako bi se izvukao pozitivan rezultat.

U Imbriovcu se igra još jedna poslastica, naime Jembrovčanima u goste dolaze igrači Graničara iz Legrada. Susret ovih dviju momčadi oduvijek je bio posebna nogometna poslastica, a vjerujemo da će tako biti i u srijedu.

Bratstvo iz Kunovca gostuje kod Rudara iz Glogovca koji je u proljetnom dijelu prvenstva u uzlaznoj putanji. Bratstvo s druge pak strane kao da nije u najboljoj formi, što je pokazao i subotnji poraz u Kalinovcu. Razlika u kvaliteti ovih dviju momčadi je neupitna te je uvjerljivo na strani gostiju, no u kup utakmicama uvijek su postojala iznenađenja.

Mladost iz Sigeca na domaćem terenu dočekuje Graničar iz Đurđevca koji se natječe u čak dva ranga višem natjecanju. Iako je Mladost neugodan protivnik, Graničar je veliki favorit u ovom susretu.

Jedno od najtežih domaćinstava u srijedu će imati Starigrad koji na domaćem terenu dočekuje Tehničar iz Cvetkovca, a sve osim pobjede gostujuće momčadi bit će veliko iznenađenje.

Panonija iz Peteranca gostuje u Ferdinandovcu. Domaćini su veliki favorit jer osim što se natječu u rangu više u odličnoj su formi posljednjih tjedana.

U Ždali županijskom prvoligašu Prekodravcu u goste dolazi Mladost iz Kloštra Podravskog, trenutno treća momčad Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Posljednji susret igra se u Križevcima gdje se u prigorskom derbiju sastaju Radnik Križevci i Tomislav Radnik.


Raspored osmine finala Županijskog kupa: 

28.04.2021 17:00 Koprivnica NK Tehnika Koprivnica – NK Tomislav
28.04.2021 17:00 Ferdinandovac NK Ferdinandovac – NK Panonija
28.04.2021 17:00 Sigetec NK Mladost Sigetec – NK Graničar (Đ)
28.04.2021 17:00 Ždala NK Prekodravac – NK Mladost Kloštar
28.04.2021 17:00 Glogovac NK Rudar (G) – NK Bratstvo
28.04.2021 17:00 Imbriovec NK Borac – NK Graničar (L)
28.04.2021 17:00 Križevci NK Radnik Križevci – NK Tomislav Radnik
28.04.2021 17:00 Starigrad NK Starigrad – NK Tehničar

zatvori