Srijeda, 15. svibnja 2024.

Zoran Vrabelj kandidat HSS-a za načelnika Koprivničkog Ivanca

Općinska organizacija Hrvatske seljačke stranke Koprivnički Ivanec u utorak je na sjednici Općinskog odbora jednoglasno izabrala Zorana Vrabelja za kandidata za načelnika Općine Koprivnički Ivanec na predstojećim lokalnim izborima.

Uz kandidata za općinskog načelnika, Općinski odbor stranke jednoglasno je izabrao i kandidate za Općinsko vijeće. To su Ružica Blažević, Marijana Friščić, Slavica Martinaga, Gabrijela Santor i Zoran Vrabelj iz Koprivničkog Ivanca, Marko Balija iz Kunovca, Dalibor Jembrek iz Botinovca, Anto Burušić iz Goričkog i Darko Potroško iz Pustakovca.

Dodajmo da su sjednici prisustvovali i posebna koordinatorica Županijske organizacije HSS-a Koprivničko-križevačke županije Kristina Škoda Vajdić te predsjednik Gradskog vijeća Grada Koprivnice i nositelj liste HSS-a na izborima za Županijsku skupštinu Koprivničko- križevačke županije Ivan Pal.

Izrazili su svoje zadovoljstvo samostalnim izlaskom HSS-a na izbore u Općini Koprivnički Ivanec te dali svoju maksimalnu podršku Zoranu Vrabelju kao kandidatu za načelnika i svim kandidatima za Općinsko vijeće, dodavši da ne sumnjaju u pobjedu i odličan izborni rezultat.

Vrabelj se zahvalio svim članovima Općinskog odbora i prisutnim gostima na iskazanoj podršci i povjerenju. Najavio je početak kampanje za lokalne izbore u svibnju rekavši da će članovi HSS-a uz povjerenje mještana svih naselja Općine dati sve od sebe da pobjede te da osvoje većinu u Općinskom vijeću. Vrabelj je zaključio da će ponovno uspostaviti narušenu suradnju i međusobno poštovanje sa svim partnerima Općine Koprivnički Ivanec.

zatvori