Petak, 26. travnja 2024.

VIDEO Eric Vidović objavio spot za novi singl ‘Confidence’

Eric Vidović, 20-godišnji glazbenik iz Rasinje, objavio je spot za pjesmu “Confidence”, novi singl s nadolazećeg albuma “I am ERIC” koji stiže 11. lipnja.

– Ovo je prva pjesma koju sam napisao, posebno mi je draga i za mene predstavlja početak mojeg kantautorskog puta. Ideja za nju pojavila se davne 2016. godine na jednom putovanju autom, što je dokaz da inspiracija ne bira mjesto ili vrijeme. Snimljena je i producirana godinu dana kasnije u suradnji sa švedskim producentima Ninosom Hannom i Adamom Kullingom, a za njen master zaslužan je Mischa Janisch – kazao je mladi glazbenik.

Za “Confidence” je predstavljen video snimljen na nekoliko lokacija u Zagrebu, od Ilice do Sljemena. Uz Erica, u spotu se pojavljuje i manekenka Ana-Klaudija Štilinović, dok režiju spota potpisuje Sandra Mihaljević.

– Spot smo snimali dva dana u poslijepodnevnim i večernjim terminima jer oni najbolje dočaravaju atmosferu pjesme. Kada smo prvi dan snimali na Sljemenu, u nekoliko sati kao da su se promijenila četiri godišnja doba. Eric je bio vrlo profesionalan, iako mi ostali nismo bili pripremljeni na tako nagle promjene vremena i temperature. “Confidence” mi se jako svidjela, kao i pjesma koju je izveo na ovogodišnjoj Dori. Iznimno je talentiran i sigurna sam da će biti vrlo uspješan na svojem glazbenom putu – istaknula je renomirana redateljica.

Objavom nove pjesme Eric se nastavlja publici predstavljati kao perspektivan mladi kantautor i glazbenik te pokazuje da već sada ima vrlo jasnu kreativnu viziju svojeg stvaralaštva – kreiranje pjesama kroz koje želi publici poslati poruku optimizma.

zatvori