Srijeda, 15. svibnja 2024.

U Legradu je održana tradicionalna koordinacija općinskih udruga

U Vatrogasnom domu Legrad održana je koordinacija udruga s područja Legrada.

Na dnevnom redu ovog sastanka našlo se nekoliko tema, a prvenstveno se raspravljalo o organizaciji Europskog piknika, zelene čistke i komunalnog uređenja naselja.

– Dopunjen je i program Europskog piknika, time da će novoobnovljena Udruga mladih Legrad organizirati karaoke show. Najviše se raspravljalo oko organizacije raftinga u subotu, 5. lipnja, te su pozvani svi koji imaju plovila i položen ispit za voditelja plovila da se jave – poručili su iz Općine Legrad.

Nakon toga dogovorena je i organizacija akcije čišćenja okoliša diljem općine i to ove subote s početkom u 8:30. Okupljanje je kod Lovačkog doma u Legradu i Vatrogasnog doma u Kutnjaku.

Na kraju sastanka načelnik je pozvao prisutne da se priključe uređivanju staklenih autobusnih stanica dostavom slika s prepoznatljivim motivima svakog naselja, a zamjenica načelnika Kristina Turk zahvalila je svima prisutnima na suradnji u posljednjih osam godina, s obzirom da izmjenama zakona više neće biti zamjenica načelnika.

Dodajmo da se koordinacija udruga tradicionalno održava jednom u tri mjeseca, a radi se o sastanku općinskih čelnika i djelatnika s predstavnicima udruga.

Izvor: Općina Legrad
Izvor: Općina Legrad
Izvor: Općina Legrad
zatvori