Ponedjeljak, 10. lipnja 2024.

Pripreme za Uskrs: Ideje za izradu glamuroznih pisanica

Elegancija je uvijek u trendu, a sada je možete postići pažljivim odabirom uskršnjih dekoracija.

Donosimo 4 ideje za jednostavnu izradu glamuroznih uskršnjih jaja.

1. Zlatne pisanice su ultimativni luksuz

Zlatna boja je oduvijek bila kraljica interijera. Ako se umjereno koristi unosi eleganciju u svaki prostor. Pisanice su idealne da budu ona zlatna nit koja će vaš dom pretvoriti u blagdansku čaroliju. To ne znači da ćete sve pisanice obojiti u zlatnu boju, treba istaknuti samo detalje. Za idealan omjer, odaberite gel boje za jaja u setu sa zlatnom folijom koja će pisanicama dati predivan završni efekt pozlate. Ako ste za nešto jednostavnije rješenje, odaberite dekor setove koji sadrže boju za jaja i zlatne naljepnice za brzo ukrašavanje. Jednako glamurozan bit će i glitter u zlatnoj boji koji se može nanijeti na već obojene pisanice. Najveći kreativci neka odaberu set uskršnjih šaralica koji sadrži zlatni marker za iscrtavanje po uskršnjim jajima. Prepustite se mašti i sami osmislite kako će izgledati zlatni detalji na vašim pisanicama.

2. Srebrni efekti za profinjene interijere

Srebrna boja je posljednjih godina glavni trend u uređenju doma. Kombinira se s jednostavnim bijelim ili tamnijim sivim tonovima i modernim stilom uređenja. Upravo srebrna će ove godine u velikom stilu osvojiti Uskrs. Pisanice sa srebrnim detaljima ponosno će ispuniti blagdanske stolove. Odvažite se i vi. Odličan izbor je gel boja sa srebrnom folijom za završni efekt srebra na pisanicama. Nanosi se na već obojene pisanice i uvijek ispadne baš kako ste očekivali. Tako ukrašene pisanice možete kombinirati s onima kojima ćete dodati sedefni ili mramorni sjaj. Željeni blještavi efekt dat će i magični srebrni glitter, a super je stvar što dolazi u paketu s bojama za jaja ili u setu više glittera za ukrašavanje veće količine pisanica. Pomoću magične uskršnje šaralice u srebrnoj boji možete svaku pisanicu učiniti pravim malim remek djelom.

3. Pastelne nijanse za čaroliju Uskrsa

Jarke boje treba znati kombinirati. Ako ste više za nenametljive boje, prednost u izradi uskršnjih pisanica dajte pastelnim, nježnijim tonovima. Klasične boje za jaja i tradicionalni načini bojanja tu vam neće puno pomoći jer nećete moći pogoditi baš onu nijansu koju želite. Zato prednost dajte tekućim bojama za jaja. One se nanose utrljavanjem na već kuhana jaja pa nema potrebe za odvojenim kuhanjem u različitim bojama. Tekuće boje za jaja možete međusobno miješati da postignete baš onu nijansu koju želite. Na Happy Easter stalcima uskršnjih dekoracija pronaći ćete setove tekućih i gel boja s raznim efektima pa svojim pastelnim uskršnjim jajima možete dodati efekt pozlate, srebra, mramornog, sedefnog ili briljantnog sjaja. Tekuće boje za jaja dolaze i u paketu s uskršnjim kristalima, a ako mislite dekorirati veću količinu pisanica, kristale možete kupiti i samostalno pakirane. Jednostavno, a glamurozno.

4. Pokažite svu raskoš i kreativnost

Kako ćete dekorirati uskršnje pisanice nije jedina stvar na koju trebate misliti. Jednako je važno i kako ćete pisanice izložiti. Mali trikovi mogu učiniti čuda. Zečevi i pilići proći će u šarenijoj varijanti uskršnjih ukrasa, ali na njih zaboravite ako želite profinjene uskršnje dekoracije. Pozlaćena, srebrna, kristalima ukrašena jaja zaslužuju dominirati takvim prostorom. Njih je najbolje staviti na uskršnje stalke ili tanjure za uskršnja jaja na koje stane i do 25 jaja. Tako će se svaka pisanica istaknuti. Kada su naslagane jedne na drugu u košarici, ne vide se dobro. Ako se ipak odlučite staviti ih u košaricu, ne zaboravite na dekorativnu travu. Možete je naći u srebrnoj i zlatnoj varijanti za još više glamura. Sav materijal za izradu elegantnih uskršnjih pisanica naći ćete na jednom mjestu, na Happy Easter uskršnjim stalcima u svim većim trgovinama. Inovativne tekuće i gel boje s raznim efektima, stickeri, glitteri, naljepnice s uskršnjim motivima, magične šaralice, bojanke, puzzle, nezaobilazni dekorativni setovi i još mnogo toga za čarobnu atmosferu ovog Uskrsa.

zatvori