Subota, 27. travnja 2024.

Noćna šetnja knjižnicom uz vodstvo frontmana grupe Ogenj

U Noći knjige koja se obilježava sutra koprivnička Knjižnica i čitaonica Fran Galović predstavlja frontmana grupe Ogenj na jedan posve neuobičajen način.

– Tomislav Mihac Kovačic govorit će o sebi kroz prizmu knjiga koje koristi u Stručno-znanstvenom odjelu, kao i kroz zbirke u kojima se nalazi njegova knjiga poezije “Šteroga gladiš on ti ostaja” i glazbeni CD-i grupe Ogenj. Očekuje vas dinamična noćna “šetnja” kroz Stručno-znanstveni odjel uz poznate nam glazbene brojeve grupe Ogenj. Otkrit ćete zanimljivosti o Tomislavu, kao i o mnogima nepoznatom dijelu knjižnice u potkrovlju knjižnične zgrade – objašnjavaju organizatori.

Spomenimo da će o ljekovitosti knjiga, čitanja i pisanja s Tomislavom razgovarati Dijana Sabolović-Krajina i Kristijan Ujlaki.

Dodajmo da je zbog pridržavanja propisanih epidemioloških mjera i ograničenog broja mjesta za sudjelovanje potrebna prethodna prijava na e-mail
[email protected], ili pozivom na broj 048/622-363 (kućni 115) ili mobitel 099 496 1013.

“Šetnja” će se istovremeno moći pratiti putem Facebook Livestrema te će snimka kasnije biti dostupna na YouTube kanalu knjižnice, a program počinje u 19:30.

zatvori