Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Koprivničke nogometašice briljirale ovog vikenda

Aktivan vikend imale su igračice Ženskog nogometnog kluba Koprivnica.

– Naša seniorska ekipa gostovala je kod ŽNK Mikanovci u Mikanovcima. Kako smo u prvom međusobnom susretu u tekućoj sezoni od navedenih protivnica bile bolje s 5:0, igračice su i ovog puta rezultatom od čak 1:6 opravdale sve nedoumice oko svoje kvalitete, znanja, volje, a ponajviše ljubavi prema svom klubu. Dva postignuta pogotka za našu ekipu upisuje Pavlović, dok kapetanica Videc upisuje čak četiri pogotka – rekla je predsjednica kluba Nikolina Notersberg.

Dodala je da je kadetska ekipa ovaj vikend imala slobodno kolo dok su se pionirke jučer iz Lepoglave također vratile s punim plijenom.

– Cure su na gostujućem terenu slavile s 1:3 i zasluženo s 22 osvojena boda učvrstile prvo mjesto na tablici. Naše najmlađe Lime također su jučer bile aktivne, sudjelovale su na 7. Turniru pilića koji se održao na igralištu u Miklinovcu. Mlade predstavnice Koprivnice sjajnom su igrom, drugim ekipama dale do znanja da ženski nogomet u Koprivnici ima itekako svijetlu budućnost. Sljedeći vikend ugošćujemo Višnjevac, Karlovac i Ivanić – zaključila je.

Izvor: ŽNK Koprivnica
Izvor: ŽNK Koprivnica
Izvor: ŽNK Koprivnica
zatvori