Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Članovi HDZ-a predali potpise za Markovićevu kandidaturu za gradonačelnika i liste za Gradsko vijeće

Članovi Gradskog odbora HDZ-a danas su predali potpise za kandidaturu Franje Markovića za gradonačelnika Koprivnice i kandidacijske liste za Gradsko vijeće Grada Koprivnice.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica Ratimir Ljubić smatra da su napravili jednu kvalitetnu i dobru listu ravnomjerno raspoređenu starosno, spolno i obrazovno.

– To je lista koja ima velike šanse, koja može puno poučiti i ako ne poboljšati, onda barem ponoviti rezultat s prethodnih lokalnih izbora tako da zadržimo onaj broj vijećnika koji smo imali u Gradskom vijeću. Prikupili smo nešto više od 800 potpisa i sljedeći ćemo tjedan više predstaviti svojeg kandidata, a isto tako i listu – kazao je Ljubić.

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Koprivnice Franjo Marković zahvalio je Mladenu Fajdetiću što je prihvatio biti kandidat za njegovog zamjenika te je istaknuo da je njihov program napravljen za sve građane Koprivnice.

– Vjerujem da ćemo ga objaviti kada dođe izborno vrijeme i bit će dostupan na internetskim stranicama. Ono što je osnova našeg programa je ta da je rađen za sve građane Koprivnice, a tome svjedoči činjenica da smo obišli sve mjesne odbore, razgovarali sa svim građanima, slušali njihove probleme i zahtjeve te smo sve to stavili na papir. Nakon izbora ćemo složiti listu prioriteta i po njima djelovati. No, mi ćemo uz to nastojati učvrstiti vezu s Koprivničko-križevačkom županijom, Vladom Republike Hrvatske i na taj ćemo način sve projekte koji su u izvedbi iskoristiti u najboljoj mogućnoj mjeri – rekao je Marković.

Dodao je da njihov program obuhvaća sve sfere ljudske djelatnosti koje se tiču građana Koprivnice.

 

zatvori