Petak, 26. travnja 2024.

[4. MŽNL BJ-KC-VT] Tehnika i Ferdinandovac domaćini, Drnje na teškom gostovanju kod Dinama

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 18. kola Četvrte međužupanijske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Od naših predstavnika po dvije će momčadi igrati kod kuće, dvije u gostima, dok je legradski Graničar slobodan.

Tehnika-Koprivnica je nakon zaostale utakmice koju je izgubila u Ferdinadovcu nanizala dvije pobjede i to kod kuće protiv Legrada te u gostima kod pretposljednje plasirane Zdenke. Sada će igrati kod kuće protiv Slatine gdje lovi nastavak pozitivne serije. Slatina dolazi na Gradski stadion Ivan Kušek – Apaš kao jedanaestoplasirana momčad lige s 18 bodova na kontu. Trener Čiković na raspolaganju bi trebao imati sve raspoložene snage osim kartoniranog Lovkovića i ozlijeđenih Salajca te vratara Vrhovca.

Trenutačno vodeća momčad prvenstva Ferdinandovac kod kuće dočekuje Čazmu. Ferdinand je favorit, no Čazma je dobra momčad koja zauzima sedmu poziciju te ne bi trebalo biti podcjenjivanja od strane domaćina. Domaći strateg ne može računati na kartonirane Zvonara i Karlovčana, dok gosti također dolaze bez kartoniranog Blažica.

Tomislav će na “užareno” gostovanje kod Dinama u Predavac. Drnjančani su u prošlome kolu bili slobodni, dok su Predavčani rutinski protutnjali kroz Veliko Trojstvo. Rezultat je bio 0:4, a Dinamo je ostao trećeplasirani, dok je Bilogorac i dalje zakovan za dno tablice.

Kloštranska Mladost će u pozitivnoj atmosferi nakon pobjede u susjedskom derbiju nad Pitomačom od 4:2 na gostovanje u Suhopolje. Kloštrani dobro guraju te su četvrtoplasirana momčad lige ispred Tehnike sa četiri boda prednosti. Pravo na kiks nemaju, a Koprivničanci su u dobroj formi te im pušu za vratom.

U ostalim susretima četvrtoligaša, Daruvar dočekuje Zdenku 91, Pitomača je domaćin Gariću, dok Bilogora u Grubišnom Polju kao veliki favorit dočekuje Bilogorac iz Velikog Trojstva.


Tablica 4. MŽNL BJ-KC-VT

zatvori