Subota, 4. svibnja 2024.

ŽNK Koprivnica ima novog trenera, Valent dao ostavku dan nakon teškog poraza u Čakovcu

ŽNK Koprivnica ima novog trenera.

Predsjednica kluba Nikolina Notersberg potvrdila nam je da je dan nakon utakmice s čakovečkim Međimurjem dosadašnji trener Damir Valent dao ostavku, a na klupi ga je zamijenio Igor Sedlanić.

– Bez obzira na to što je sam odstupio dan nakon poraza od Međimurja, ne mogu potvrditi da bi dobio novu priliku u proljetnom dijelu sezone. Lako je stajati uz ekipu kada se pobjeđuje, no veličina se pokazuje baš kod poraza. Sama ekipa je zadržala stabilnost i zajedništvo. Zadovoljna sam što smo u tri dana pronašli mladog, ambicioznog trenera s visokom UEFA A licencom. Zahvaljujem mu prije svega na odvažnosti i želim dobru suradnju – rekla je Notersberg.

Podsjetimo, koprivničke nogometašice u zaostaloj su utakmici trećeg kola Druge hrvatske nogometne lige za žene izgubile od čakovečkog Međimurja. Rezultat je na kraju bio 7:2, a pogotke za Koprivničanke zabile su Videc i Godinić.

>> FOTO Nogometašice Koprivnice doživjele težak poraz u Čakovcu

– Ono što je u najavi trebalo biti lijepo nogometno popodne, pretvorilo se u sudačku predstavu. Kada glavna tema jednog derbija nisu igra i rezultat, već dvojbene odluke u korist domaćina i čak tri crvena kartona, jasno je da zviždaljka i nije baš za svakoga. Cure su se u startu dobro držale, nakon prvotnog rezultatskog minusa zabile su za 1:1, ali uslijedilo je jedno nepravedno isključenje zbog čega ostajemo s igračicom manje, što je u konačnici odredilo tijek utakmice. Usprkos gorkom okusu u ustima nakon današnjeg one-man showa, nećemo se predati. Borit ćemo se do posljednjeg atoma snage jer znamo da mi to možemo – poručili su nakon utakmice iz kluba.

zatvori