Nedjelja, 28. srpnja 2024.

U proteklom tjednu zabilježeno čak 31 kazneno djelo i 13 prometnih nesreća

Na području Podravine i Prigorja u proteklom je tjednu zabilježeno 31 kazneno djelo, 13 prometnih nesreća i prekršaj narušavanja javnog reda i mira.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke poručili su da je od zabilježenih kaznenih djela 14 bilo iz područja maloljetničke delikvencije, 11 iz dijela općeg kriminaliteta, četiri iz djela organiziranog kriminala te dva kaznena djela iz područja zlouporabe opojnih droga. Kazneno je prijavljeno 15 osoba.

Što se tiče javnog reda i mira, jedna je osoba prekršajno prijavljena i to za omalovažavanje i vrijeđanje policijskih službenika.

U dijelu stanja sigurnosti prometa od zabilježenih 13 prometnih nesreća, četiri su prometne nesreće bile s ozlijeđenom osobom dok je ostalih devet imalo materijalnu štetu kao jedinu posljedicu.

– Lakše je ozlijeđen vozač i dvoje putnika osobnog automobila. Također, ozlijeđen je vozač osobnog automobila i pješakinja, a kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije – poručili su iz policije.

zatvori