Petak, 26. travnja 2024.

Slavenovi juniori s visokih 5:0 pobijedili Orijent

Juniori Slaven Belupa jučer su s uvjerljivih 5:0 svladali vršnjake Orijenta u 17. kolu Prve hrvatske nogometne lige.

Kako su poručili iz kluba, momčad trenera Želimira Mešnjaka na terenu s umjetnom travom na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš dominirala je od početka susreta i na kraju i više nego zasluženo osvojila sva tri boda.

Koprivnički su juniori na odmor otišli s dva pogotka prednosti. Za 1:0 zabio je Filip Vuić, a za povećanje prednosti pogodio je Petar Tomić. U drugom poluvremenu rezultat su podebljali Emanuel Mađarić, Nikola Turanjanin i Renato Crnoja.

– Čestitam svojim dečkima. Od prve do posljednje minute držali su se dogovora iz svlačionice i to je ono što me posebno veseli. Osvojili smo važna tri boda, prikazali dobru igru i ostavili našu mrežu netaknutom. Okrećemo se Rudešu, još jednoj važnoj utakmici. Očekujem od svojih igrača da zadrže ovu razinu motiviranosti i koncentriranosti na svakom idućem treningu i utakmici – kazao je Mešnjak.

Spomenimo da su jučerašnjom pobjedom Slavenovi juniori došli do svog 15. boda i devetog mjesta na prvenstvenoj ljestvici. U idućem će kolu gostovati kod Rudeša u Zagrebu.

zatvori