Petak, 26. travnja 2024.

Prijavljen projektni prijedlog za ugradnju vertikalno podizne platforme na Osnovnoj školi Kloštar Podravski

Općina Kloštar Podravski prijavila je projektni prijedlog pod nazivom “Ugradnja vertikalno podizne platforme na Osnovnoj školi Kloštar Podravski”.

Na “Javni poziv za sufinanciranje prilagodbe građevine na Javni poziv za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2021. godini na području Republike Hrvatske”, a koji je raspisan od strane Ministarstva hrvatskih branitelja.

Prijavljenim projektnim prijedlogom planira se pojednostaviti pristup prostorijama na 1. katu Osnovne škole Kloštar Podravski, a što će se omogućiti ugradnjom škaraste vertikalno podizne platforme. Naime, platforma koja se planira ugraditi udovoljava uvjetima i elementima pristupačnosti za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti, a koji su propisani Pravilnikom o osiguranju pristupačnosti građevina osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti (NN 78/13). Ukupna vrijednost prijavljenog projektnog prijedloga iznosi 184.925,00 kuna.

zatvori